Hensikt

Dashbord gjør det mulig å samle systemet til en forside. Her kan du tilpasse startsiden slik det passer deg best, eller definere ulike startsider for forskjellige grupper. Innholdet vil tilpasses etter brukerens rettigheter.

Dashbord vil automatisk bli første startside når man logger på, og for å komme tilbake til dashbordet sitt så klikker man på firmalogoen sin. Alternativt kan dashbordet legges som et menypunkt. (Menypunkter)

Dashbord administreres fra Kontrollpanelet. Her kan du velge hvilken stil du ønsker dashbordene skal ha. For å sette opp og redigere dashbord, klikk Sett opp Dashbord.

dashbordkontrollpanel

Her er et dashbord med tre like kolonner, med forskjellige gadgets.

redigredashbord

Tips

Opprett flere dashbord tilpasset brukergruppenes hverdag. Du kan også opprette egne grupper på tvers av rettigheter, og oppsette startsider etter behov.