Under valget Påminnelser i kontrollpanelet ligger innstillinger for utsending av automatiske påminnelser fra Landax-systemet.

Det kan settes opp regler for varslingen på flere moduler. I skjemaet står modulene som faner over skjemaet. På fanene er det en indikator som viser om e-postvarslingen er aktivert eller ikke.

ConfigDistribution

Knappen Kjør distribusjon manuelt gir mulighet til å kjøre prosessen manuelt hvis det av en eller annen grunn ikke har blitt kjørt, eller om du akkurat har slått på funksjonen.