Noen dokumenter eller nye versjoner av dokumenter skal sendes til flere medarbeidere for høring før de publiseres. Dette er en del av arbeidsflyten i dokumentmodulen. Noen dokumenttyper kan tillate at dokumenter blir sendt på høring, andre kan kreve at det skal sendes ut på høring.

Sende ut et utkast for revisjon/høring

På skjemaet for utkastet kan du legge inn høringsdeltakere.

DocumentVersionReviewers

Øverst på skjemaet er det knapper for å sende dokumentet videre til neste status. Her kan du sende dokumentet på høring.

DocumentVersionToReview

Når du klikker på Send på høring, vil det komme frem en dialogboks hvor du kan legge inn en kommentar.
Hvis du ikke har på forhånd valgt høringsdeltakere vil det komme mulighet for å velge disse i dialogboksen.

DocumentReviewDialog
Kommentaren vil bli lagt blant notatene på versjonen.

Når du klikker på Send på høring i dialogen, vil høringsdeltakerne vil bli varslet om dette i en e-post. E-posten vil ha en link til dokumentet, og de vil kunne legge inn en kommentar til utkastet.

I e-posten om høringsrunden vil det være en link til skjemaet. Her kan man åpne filen og lese gjennom teksten. Man kan legge inn sin kommentar ved å klikke på Nytt notat.

DocumentReviewNotes