En medarbeider går på sin egen side ved å klikke på navnet sitt øverst i høyre hjørne.

mittnavn

Da vil du få oversikt over din brukerprofil og en kort ferieoppsummering.

Minoversikt

Her ser du at det er blitt søkt om 10 dager ferie, og at det registert totalt 15 feriedager hittil i år. Du ser statusen på søknaden, og hvor mange dager hver søknad omhandler.

Ved å klikke på Registrer ny feriesøknad, vil du komme til et vindu der du kan registrere hvor mange dager du ønsker ferie, og skrive en eventuell kommentar til søknaden din. Ved å klikke Lagre/Lagre og lukk vil søknaden sendes til ansvarlig for behandling av feriesøknader. For så styre hvem som mottar mail se Konfigurasjon av Ferie.

nysoknad

Feriesøknaden vil se slik ut på e-post:

mailsending