Ønsker man å gi hele brukergrupper andre rettigheter, er det mulig å legge hele rettighetsgrupper som medlemmer i rettighetsgrupper.

Eksempel:

Brukere har ikke tilgang til å opprette i Dokumentmodulen. Ønsker vi å gjøre det mulig, kan vi gjøre dette ved å opprette en ny rettighetsgruppe som har tilgang til å opprette i Dokumentmodulen.

Opprett ny gruppe, og gi denne gruppen tilgang til å opprette i Dokumentmodulen. Legg til gruppen Brukere som medlemmer i denne gruppen.

Klikk på OK og Legg til, og alle som ligger eller blir lagt til i brukergruppen Brukere, har nå tilgang til å opprette i Dokumentmodulen.

grupper i grupper