Vil du gjøre tilgjengelig en prosess eller modul for bare deler av bedriften? Se steg for steg under her:

1. Gå til Kontrollpanel. Velg Grunndata, og scroll ned til du finner "personer".

clip0047

Velg Menyoppsett.

2.  Lag navn på gruppene du ønsker å dele inn i.

clip0048

3. Gå så til Menypunkter på Kontrollpanelet. I drop-downvelgeren "Menyoppsett", finner du nå de gruppene du laget på Personer -> Menyoppsett tidligere.

clip0049

5. Administrer menypunktene ved å velge om de skal være synlige eller ikke. Husk å lagre før du navigerer bort fra Menypunkter.

6. Linke til prosesser:

1. Klikk deg inn på den boksen du vil menypunktet skal linke til. Aktiver redigeringsmodus. Klikk på symbolet som vist under her.

clip0050

2. Da vil du få opp en liste med linker. Du skal bruke URL for intern bruk. Kopier linken, og gå til Menypunkter.

clip0051