Under seksjonen Økonomi kan du legge inn økomomiske registreringer i forbindelse med prosjektet.

Økonomilinjene kan registreres med bilagsnummer, tekst, dato, konto, beløp og moms. Nederst i tabellen kommer det en sum for alle kostnadene til prosjektet.

ProjectEconomyLines

Skjema for økonomilinje

ProjectEconomyLineEdit

Legg merke til dokument-fanen. Du kan altså legge inn vedlegg til økonomilinjen som for eksempel kvitteringer eller avtaler.

I feltet Konto kan du velge alternativer som er satt opp i Grunndata Kontrollpanelet.