Avviksrapporter kan taes ut på flere måter. Du har en rapportmodul i avviksmodulen, og det er også mulig å hente frem andre fremvisninger på dashbordet.

Rapporter i avviksmodulen

Ved å klikke på knappen "Rapporter" i Avviksmodulen, vil du få en rapportgenerator.

clip0102

Her kan du styre hva rapporten skal inneholde. Du velge rapporttype øverst til venstre. Husk å stille inn tidsfilteret slik at avvikene fra perioden du ønsker kommer med. Videre er det flere statistikkfiltre du kan benytte. Klikk på den blå knappen (Oppdater statistikken) for at valgene dine skal tre i kraft.

Under ser du en Typerapport som tar med seg alle avdelinger. Hvis du ønsker en PDF eller bilde-eksport, finnes mulighetene for dette i høyre hjørne i den grå menylinjen.

clip0103

Ved å klikke på de forskjellige barene som indikerer antall avvik pr type, får du opp en liste over avvikene.

Avviksrapporter på dashbord

Bruk gagdeten rapport, og velg hvilket datagrunnlag rapporten skal ta utgangspunkt i.

clip0104

clip0105

clip0106