Sette opp dashbord for dokumentforespørsler

For å få en tilsvarende løsning som ABCHus, går du frem slik:

Aktiver konfigurasjonsmodus, og trykk på sett opp seksjoner for denne modulen:

clip0237

Opprett ny seksjon, og gi denne et ønsket navn:

clip0238

Velg at denne skal vise til et dashbord, og trykk på opprett nytt dashbord. Da vil det komme en ny seksjon på de prosjekttypene du har valgt at denne skal være synlig på.

clip0239

For å starte oppsett av dashbord, trykk på rediger dashbord og legg til innhold. Søk etter gadget for "Forespørsel om dokumenter"

clip0240

Du kan nå velge hvilke typer/kategorier som skal være synlig i de ulike kolonnene.

clip0241

Gi gjerne kolonnene i dashbordet passende navn. Forespørslene vil komme opp basert på hva du har bestemt i oppsettet i dokumentforespørselen.

clip0242