1. Kopier linken i adressefeltet

steg1hyperlink

2. Gå inn i dokumenter, velg mappen du vil laste opp til. Klikk på Last opp et dokument.

steg2hyperlink

3. Velg Dokumenttype Hyperlink. Lim inn adressen i feltet.

I feltet Beskrivelse, skriv tittelen på dokumentet. Hvis du lar dette være blankt, vil dokumentet hete det samme som nettadressen.

steg3hyperlink

4. Lagre og lukk. Du har nå laget en link til et dokument eksternt eller internt! Dokumentet fremstår som et vanlig dokument, og du kan bruke det på samme måte i systemet. Eneste som ikke er mulig er direkteredigering.