I arbeidet med en oppgradering av protokollmodulen er det nå lagt til rette for en betatesting av modulen. Inne på modulen kan du trykke på knappen Beta for å se hvordan protokollmodulen vil se ut ved neste versjon.

Protokollmodulen har fått en ny protokollvisning. I denne nye versjonen er det lagt til rette for mer inline redigering av saker og protokolldetaljer. Man kan enkelt flytte saker opp og ned ved dra og slipp.

Siden er delt i to kolonner med sakene til venstre og opplysninger om protokollen til høyre.

Man kan klikke på saken for å sammentrekke dem, hvis man ønsker kun å se sakstitlene.

Ved å føre muspekeren over et felt, vil man se at man kan endre innholdet i feltet, uten å måtte åpne selve skjemaet. Skjema for både protokollen og saker er fremdeles tilgjengelig med redigeringsknappene.